Het project omvat de renovatie van de Albert Heijn supermarkt in het winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein te Amsterdam.

De renovatie betrof hoofdzakelijk nieuwe gevels, een aangepaste hoofdentree met een nieuwe vide, een nieuwe lift en (rol)trappen en het verwijderen van diverse dragende betonconstructies. Voor het verwijderen van deze betonconstructies zijn door IMd slimme en praktische oplossingen bedacht.

Van alle constructieve ingrepen zijn door IMd op basis van de ter beschikking gestelde archieftekeningen 3d-modellen vervaardigd. Hierdoor ontstonden er tijdens de bouw geen onaangename verrassingen meer.

  • Plaats
  • Amsterdam
  • Architect
  • du Croq en Van Zutphen architects
  • Opdrachtgever
  • Albert Heijn Real Estate Development
  • Opleveringsdatum
  • oktober 2014
  • Omvang
  • ca. 4.000 m2