In de binnenstad van Arnhem wordt een bestaand kantoorgebouw getransformeerd tot een woongebouw.

Het gebouw bestaat uit een kantoorgebouw van zes verdiepingen met hieronder een parkeergarage van twee lagen, welke aan de achterzijde van het gebouw doorloopt. In het gebouw worden appartementen gerealiseerd. Hiervoor wordt er een galerij aan het gebouw toegevoegd welke afdraagt op de bestaande parkeergarage. Tevens worden er doorgangen in de bestaande betonconstructie gemaakt.

In het dek van de bestaande parkeergarage worden grote sparingen gemaakt, zodat er binnen het gebouw binnentuinen ontstaan.

Visuals: A3 Architecten

  • Plaats
  • Arnhem
  • Architect
  • A3 Architecten
  • Opdrachtgever
  • De Nieuwe Norm & Real Estate & Finance
  • Opleveringsdatum
  • 2018
  • Omvang
  • ca. 6.200 m2