MVRDV is verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum van Rotterdam. Het nieuwe kantoor bevindt zich in het monumentale Industriegebouw; een community van creatieve, technische en zelfstandige ondernemers.

Het doel was om de visie en bedrijfscultuur van MVRDV zoveel mogelijk te integreren in het nieuwe interieur van het naoorlogse industriële pand.

De vijf oorspronkelijke bogen waar dit kantoor uit bestaat zijn in stand gehouden bij de renovatie. De middelste drie bogen zijn opengebroken tot grote lichte ruimte en alle ruimtes zijn afgescheiden met glazen wanden en deuren. Vanuit elke werkruimte is weer een andere ruimte te zien. IMd heeft voor dit project constructief advies gegeven voor enkele elementen in het interieur.

Foto's: MVRDV / Ossip van Duivenbode

01 MVRDV House web 02 MVRDV House web 03 MVRDV House web 04 MVRDV House web 05 MVRDV House web 06 MVRDV House web
01 MVRDV House web 02 MVRDV House web 03 MVRDV House web 04 MVRDV House web 05 MVRDV House web 06 MVRDV House web
  • Plaats
  • Rotterdam
  • Architect
  • MVRDV
  • Opdrachtgever
  • MVRDV
  • Opleveringsdatum
  • 2016
  • Omvang
  • ca. 2.400 m2