Het project omvat de nieuwbouw van een 4-laags kantoorgebouw welke plaatselijk  ten behoeve van PricewaterhouseCoopers in Breda. Het kantoor is voorzien van een dakopbouw ten behoeve van de technische installaties. De plattegronden van de 1e t/m 3e verdieping zijn identiek van vorm en grootte. De oppervlakte van de begane grond is kleiner, wat wordt veroorzaakt doordat de linker zijgevel terugspringt. De ruimte die hierdoor ontstaat onder de 1e verdieping wordt benut als parkeergelegenheid.

Door het toepassen van prefab dragende gevels en kanaalplaten welke overspannen van gevel tot gevel ontstaat een kolomvrije ruimte welke vrij indeelbaar is.

  • Plaats
  • Breda
  • Architect
  • Van 't Hof Architecten (HKV architecten)
  • Opdrachtgever
  • Burgfonds
  • Opleveringsdatum
  • november 2008
  • Omvang
  • 3.000 m2