maandag 24 oktober 2016 Lees verder

Blog: “Overheid moet verantwoordelijk blijven voor constructieve veiligheid”

Veiligheid is een publieke verantwoordelijkheid. De overheid moet dan ook verantwoordelijk blijven voor constructieve veiligheid. Dat is de strekking van de nieuwe blog van ir. Paul Korthagen.

Lees verder

dinsdag 11 oktober 2016 Lees verder

Masterclass van BIM tot bouwplaats

Op donderdag 3 november 2016 wordt de Masterclass van BIM tot bouwplaats georganiseerd. De Masterclass is voor architecten, constructeurs, aannemers, opdrachtgevers, en andere bouwpartners met interesse in BIM. Twee nieuwe warenhuizen die verrijzen op het Rokin zullen worden uitgelicht. IMd Raadgevende Ingenieurs spreekt tijdens deze Masterclass.

Lees verder

maandag 3 oktober 2016 Lees verder

RVB BIM Norm behaald bij Justitieel Complex Zaanstad

Niet eerder werd de RVB BIM Norm zo snel behaald als nu bij Justitieel Complex (JC) Zaanstad. Door mee te denken waarom de RVB BIM Norm zo belangrijk is en een open dialoog te houden met het Rijksvastgoedbedrijf kreeg het team beter inzicht in de klantvraag. Hierdoor konden het team de RVB BIM Norm beter integreren en afstemmen binnen het project.

Lees verder

maandag 19 september 2016 Lees verder

EYE Collectiecentrum Amsterdam officieel geopend

Het EYE Collectiecentrum in Amsterdam is 16 september 2016 officieel geopend. De opening werd verricht door Jet Bussemaker, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. IMd Raadgevende Ingenieurs is verantwoordelijk voor de hoofddraagconstructie.

Lees verder
1 2 3 4 5