donderdag 2 maart 2017 Lees verder

Beelden tv-programma Bouwen aan de Toekomst

Bekijk hier de beelden terug van het tv-programma Bouwen aan de Toekomst. Eind februari besteedde het nieuwe SBS6 programma aandacht aan Piekstraat 77 en aan het donorskelet aan de Hoogstraat in Rotterdam. In de tv-uitzending kwamen Pim Peters en Rob Stark aan het woord.

Lees verder

woensdag 1 maart 2017 Lees verder

Paul Korthagen toegetreden tot de directie van IMd Raadgevende Ingenieurs

Op 1 januari jongstleden is ir. Paul Korthagen (1977) toegetreden tot de directie van IMd Raadgevende Ingenieurs. Ook is hij vanaf die datum aandeelhouder geworden. IMd heeft daarmee nu vier directeur-eigenaren.

Lees verder

vrijdag 17 februari 2017 Lees verder

Projecten IMd in tv-programma Bouwen aan de Toekomst

Zaterdag 25 februari besteedt het nieuwe SBS6 tv-programma Bouwen aan de Toekomst aandacht aan de het donorskelet Hoogstraat en aan Piekstraat 77. Zaterdag 4 maart komt de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam aan bod. Het programma is gewijd aan Nederlandse ontwikkelingen voor een betere en schonere toekomst in uiteenlopende sectoren, waaronder de bouw, de financiële wereld en de technologische en voedingsbranches.

Lees verder

donderdag 16 februari 2017 Lees verder

Steeds meer woningbouwprojecten

Onlangs is de verkoop gestart van de woningen in het Rotterdamse project The Muse of Rotterdam. In korte tijd schreven 650 mensen in voor de 94 koopappartementen. Gestapelde woningbouwprojecten zitten flink in de lift, merkt ook IMd.

Lees verder
1 2 3 4 5  ...