donderdag 15 oktober 2020 Lees verder

Staalprijs Duurzaamheid voor donorskelet Winkelpanden Hoogstraat

Het project Winkelpanden Hoogstraat 168-172 heeft de Staalprijs Duurzaamheid gewonnen. Een bekroning op het pionierswerk van IMd en samenwerkingspartners om het eerste grootschalige donorskelet toe te passen.

Lees verder

donderdag 8 oktober 2020 Lees verder

Nominaties Nationale Staalprijs 2020 voor vier projecten van IMd

Dinsdag 13 oktober 2020 vindt de Nationale Staalbouwdag plaats. Aan het einde van deze dag wordt traditiegetrouw de Nationale Staalprijs uitgereikt, alsmede de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. Dit jaar voor het eerst geheel online. Tijdens deze Staalbouwdag zal in het middagprogramma Pim Peters een lezing geven over Toekomstbestendig Ontwerpen

Lees verder

vrijdag 25 september 2020 Lees verder

Binnenkijken bij Depot Boijmans van Beuningen

Ter gelegenheid van ‘de Zilveren Opening’ publiceerde IMd een persbericht over de bijzondere constructie van het Depot Boijmans van Beuningen. Op het eerste gezicht lijkt een zes verdiepingen tellend gebouw namelijk constructief gezien een makkie. Maar niets is minder waar bij het Depot.

Lees verder

dinsdag 8 september 2020 Lees verder

Zicht op spanten

Mooi zicht op de spanten van Hal 70, het hart van het nieuwe Mindlabs Tilburg. De hal wordt momenteel naar ontwerp van Ector Hoogstad gerenoveerd en uitgebreid. IMd adviseerde over het constructief hergebruiken van de spanten en de aansluiting van bestaande bouw op de nieuwbouw.

Lees verder
1 2 3 4 5  ...