maandag 6 september 2021 Lees verder

Duo-interview bestuursvoorzitters Bouwen met Staal

Oud-voorzitter van Bouwen met Staal Hans van Pelt en nieuwkomer Rob Stark zijn het volkomen met elkaar eens. Het ontwikkelen, delen van en het koppelen met kennis is de beste staalpromotie. ‘Ik geloof ook in de toekomst van staal, met grote kansen op duurzaamheid.”

Lees verder

dinsdag 31 augustus 2021 Lees verder

Matrix One in vakblad Bouwen met Staal

Matrix One wordt in het Amsterdamse Science Park gebouwd. Het hoogste punt werd afgelopen week bereikt. In Bouwen met Staal wordt onder meer aandacht besteed aan het duurzame ontwerp, de staalconstructie en de demontabele uitvoeringen van dit project.

Lees verder

woensdag 28 juli 2021 Lees verder

Definitief ontwerp is nog lang geen technisch ontwerp

Steeds vroeger in het bouwproces krijgen aannemers de vraag om een prijs op te geven. Omdat dan nog niet alle gegevens beschikbaar zijn leidt dat verderop vaak tot moeizame discussies over meerwerk en verantwoordelijkheden. Rob Stark en Remko Wiltjer waarschuwen voor de schaduwkanten van een nieuwe trend in aanbestedingsland.

Lees verder

dinsdag 29 juni 2021 Lees verder

Rob Stark: nieuwe voorzitter Bouwen met Staal

Tijdens een (online) Algemene Leden Vergadering, donderdag 24 juni jl., is ing. Rob Stark verkozen tot voorzitter van Bouwen met Staal. Hij neemt de voorzittershamer over van ir. Hans van Pelt.

Lees verder
1 2 3 4 5  ...