vrijdag 4 december 2020 Lees verder

Nieuwe renders Fenix II

MAD Architects heeft nieuwe beelden naar buiten gebracht van de transformatie van FENIX in Rotterdam. IMd is als hoofdconstructeur zowel betrokken bij de restauratie van het bestaande casco van de loods, als voor de uitdagende constructie van het uitkijkplatform bovenop de loods, dat voortkomt uit omhoog spiralende trappen (‘de tornado’).

Lees verder

vrijdag 20 november 2020 Lees verder

Park Hoog Oostduin wint Gulden Feniks

Park Hoog Oostduin heeft de Gulden Feniks 2020 in de categorie transformatie gewonnen. Voor het project is een voormalig verouderd Shell-kantoor in Den Haag met zoveel mogelijk behoud van de bestaande constructie getransformeerd tot luxe appartementen. Daarvoor is het gebouw over de volle hoogte door middel van een stalen ‘rek’ drie meter uitgebreid.

Lees verder

vrijdag 6 november 2020 Lees verder

1875 heipalen voor Lely Campus fase 2 geslagen

Vorige week zijn de heiwerkzaamheden voor Lely Campus fase 2 afgerond. In totaal werden ruim 1800 heipalen geslagen als basis voor de verdere ontwikkeling van het duurzame kantoor- en productiecomplex van robotleverancier voor de melkveehouderij Lely. IMd maakte voor zowel het eerder gebouwde hoofdcomplex als de huidige uitbreiding het constructief ontwerp.

Lees verder

dinsdag 3 november 2020 Lees verder

Nieuw hoofdkantoor PB tec schittert langs A20

Het hoofdkantoor van PB tec langs de A20 is onlangs opgeleverd. MoederscheimMoonen ontwierp het kantoorgebouw annex bedrijfshal met een voorgevel geïnspireerd op het iconische bovenaanzicht van het Westlandse landschap. IMd ontwierp de constructie, waarbij belangrijk was dat de kantoorvleugel geen hinder ondervindt van de werkzaamheden in de bedrijfshal.

Lees verder
1 2 3 4 5  ...