dinsdag 3 november 2020 Lees verder

Nieuw hoofdkantoor PB tec schittert langs A20

Het hoofdkantoor van PB tec langs de A20 is onlangs opgeleverd. MoederscheimMoonen ontwierp het kantoorgebouw annex bedrijfshal met een voorgevel geïnspireerd op het iconische bovenaanzicht van het Westlandse landschap. IMd ontwierp de constructie, waarbij belangrijk was dat de kantoorvleugel geen hinder ondervindt van de werkzaamheden in de bedrijfshal.

Lees verder

dinsdag 20 oktober 2020 Lees verder

OPINIE: De voordelen en valkuilen van hout

Als constructiebureau dat zich sinds jaar en dag inzet voor duurzaamheid en circulariteit, kent IMd Raadgevende Ingenieurs de voordelen en valkuilen van hout. In een interview met Duurzaam Gebouwd deelt ir. Pim Peters van IMd daarom zijn mening over de populariteit van houtbouw. "Blijf goed nadenken over de uitgangspunten en consequenties van houtconstructies."

Lees verder

donderdag 15 oktober 2020 Lees verder

Staalprijs Duurzaamheid voor donorskelet Winkelpanden Hoogstraat

Het project Winkelpanden Hoogstraat 168-172 heeft de Staalprijs Duurzaamheid gewonnen. Een bekroning op het pionierswerk van IMd en samenwerkingspartners om het eerste grootschalige donorskelet toe te passen.

Lees verder

donderdag 8 oktober 2020 Lees verder

Nominaties Nationale Staalprijs 2020 voor vier projecten van IMd

Dinsdag 13 oktober 2020 vindt de Nationale Staalbouwdag plaats. Aan het einde van deze dag wordt traditiegetrouw de Nationale Staalprijs uitgereikt, alsmede de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. Dit jaar voor het eerst geheel online. Tijdens deze Staalbouwdag zal in het middagprogramma Pim Peters een lezing geven over Toekomstbestendig Ontwerpen

Lees verder
1 2 3 4 5  ...