dinsdag 2 juni 2020 Lees verder

"Onderonsjes smeerolie voor project"

"Onderonsjes zijn de smeerolie voor een project." Digitale communicatie is vaak heel efficiënt, maar face to face contact is ook voor de constructeur eigenlijk onmisbaar", stelt IMd'er en universitair docent Karel Terwel in zijn column voor Cement Online.

Lees verder

dinsdag 19 mei 2020 Lees verder

Online kennis delen...

Nu excursies en lezingen zijn afgelast heeft IMd de handen ineen geslagen met Bouwen met Staal om kennis over constructief ontwerpen online te blijven delen. Dinsdag 12 mei trapten we af met een interactieve uitzending (webinar) in samenwerking met architect Rijnboutt over UpMountain . Dinsdag 26 mei vertelden we in een live Youtube-uitzending samen met Cepezed meer over Bouwdeel D(emontabel).

Lees verder

maandag 11 mei 2020 Lees verder

Bestaande kolomconstructies decor voor herbestemming

De Amsterdamse Van Gendthallen staan er al tientallen jaren verlaten bij, maar daar komt binnenkort verandering in! In samenwerking PEAK Development en Braaksma & Roos Architectenbureau werkt IMd aan het constructief ontwerp voor restauratie en herontwikkeling van het indrukwekkende industriële complex. De originele kolomconstructies vormen het decor voor de herbestemming.

Lees verder

maandag 20 april 2020 Lees verder

Bouw gaat door....en daar zijn we blij mee.

Het zijn bijzondere tijden maar de bouw gaat door. En daar zijn we als IMd blij mee want we hebben diverse mooie projecten die in uitvoering zijn. Een (hele) kleine greep: Biopartner 5, P&R Berlijnplein, Groene Entree/Overkapping A12 en het Depotgebouw van Boijmans van Beuningen.

Lees verder
... 6 7 8 9 10  ...