donderdag 26 september 2019 Lees verder

Start bouw Life Science Cluster David de Wiedgebouw

Afgelopen week is officieel de bouw van start gegaan van de uitbreiding van Life Science Cluster David de Wiedgebouw. Het complex zal een grootschalige verbouwing en verduurzaming ondergaan en wordt dé high-end ontmoetingsplek waar toponderzoek samenkomt. Doordat het gebouw stap voor stap wordt aangepast, zullen er steeds meer werkplekken en uitstekende flexibele labs komen.

Lees verder

dinsdag 3 september 2019 Lees verder

Hoogste punt Depot Museum Boijmans van Beuningen, Rotterdam

De bouw van het Depot beleefde vandaag een bijzondere mijlpaal: het hoogste punt is bereikt! Naast Bas Kurvers (wethouder R’dam), Sjarel Ex (directeur Boijmans Van Beuningen), Winy Maas (MVRDV) en Roel Vollebregt (directeur BAM) vierden de genodigden dit bijzondere moment. IMd kreeg de uitdaging om de constructie te ontwerpen van dit icoon aan de Rotterdamse skyline. Met het bereiken van het hoogste punt is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld weer een stap verder in zijn realisatie.

Lees verder

maandag 2 september 2019 Lees verder

Feestelijke opening Varkenoord, nieuwe trainingsaccommodatie Feyenoord

Vrijdag 23 augustus is trainingsaccommodatie Varkenoord feestelijk geopend. Na een openingswoord van Feyenoord-directeur Mark Koevermans en Peter Bak, afgevaardigde van het bestuur van SC Feyenoord, openden Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie officieel de nieuwe trainings- en wedstrijdaccommodatie voor Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord. Naast de eerder door IMd ontworpen accommodatie voor de BVO heeft de jeugd van Feyenoord nu ook een topsportonderkomen met hoogwaardige faciliteiten.

Lees verder

dinsdag 25 juni 2019 Lees verder

Constructief ontwerp maakt optimaal ruimtegebruik in parkeergarage mogelijk

Het centrum van Alphen aan den Rijn krijgt met het cBA-gebouw een nieuw multifunctioneel gebouw waarin openbare stadsbibliotheek, stadsarchief, fietsenstalling en parkeergarage onder één dak worden geplaatst. De nieuwe bovengrondse parkeergarage sluit aan op het oude parkeerdek van het bestaande winkelcentrum dat er pal naast ligt. Het constructief ontwerp is erop gericht om een stapeling van functies met grote vloeroverspanningen voor kolomvrij parkeren mogelijk te maken.

Lees verder
... 6 7 8 9 10  ...