IMd Raadgevende Ingenieurs (1960) is een onafhankelijk ingenieursbureau in hart en nieren. Ruim 50 constructief ontwerpers, constructeurs en tekenaars stellen hun vakkennis in dienst van ontwikkelaars, bouwers en architecten - voor slimme, efficiënte maar vooral economische constructies die gebouwen haalbaar maken.

De constructie speelt een steeds grotere rol in het ontwerpproces. En dus ook de constructief ontwerper. Niet om andere partijen voor de voeten te lopen, maar juist om hun werk makkelijker te maken. IMd zorgt dat de architect ‘zijn gebouw' kan realiseren, dat adviseurs optimaal kunnen presteren en dat de aannemer snel & simpel kan bouwen.

Van groot tot klein, van complex tot eenvoudig, IMd is opdrachtgevers bij alle soorten opdrachten van dienst. Of beter gezegd - gráág van dienst. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Een constructie ontwerpen en berekenen is één. Maar het proces ervoor en erna is net zo belangrijk. IMd is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001 en NEN-EN-ISO 14001.

Meer weten? Vraag hier vrijblijvend onze uitgebreide bureaudocumentatie aan.

Bent u geïnteresseerd in samenwerken met IMd? Neem dan contact met ons op:

T 010 201 23 60
Mail IMd