Het plan omvat de nieuwbouw van een supermarkt waaronder een éénlaagse parkeerkelder is gesitueerd op de zogenaamde ‘THES locatie’ in Breda. Op de supermarkt worden drie woonblokken met vier bouwlagen gebouwd. Een deel van het dak van de supermarkt doet dienst als daktuin. Naast de supermarkt staan aan de oostzijde van het plan nog een tweetal woonblokken welke deels op de kelder zijn gesitueerd. Overeenkomstig het bouwblok van de supermarkt bevind zich op 1e verdieping niveau tussen deze twee woonblokken een daktuin. Aan de zuidzijde, richting het spoor en de busbaan, is op 1e verdieping niveau een daktuin gesitueerd (coulisse landschap) welke trapsgewijs naar beneden loopt tot het niveau van de busbaan. Onder deze daktuin kan op begane grond niveau worden geparkeerd.

  • Plaats
  • Breda
  • Architect
  • Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen
  • Opdrachtgever
  • Thes Nederland
  • Opleveringsdatum
  • 2019