header image

Bezoek minister Kamp aan IMd

Dinsdag 9 juli 2013

Woensdag 10 juli brengt minister Henk Kamp van Economische Zaken een bezoek aan IMd. Hij doet dat in het kader van het Nationaal programma Rotterdam-Zuid (NPRZ).

Minister Kamp wordt tijdens zijn bezoek aan Rotterdam-Zuid door onder meer bestuurders, ondernemers en jongeren bijgepraat over de initiatieven om de werkgelegenheid voor jongeren te vergroten en de leefomgeving te verbeteren. In 2011 zijn onder meer daarover afspraken vastgelegd in het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid.

Het initiatief van IMd om een oude, vervallen fabriekshal te transformeren tot het nieuwe, eigen kantoor wordt door steeds meer partijen, waaronder de gemeente Rotterdam, gezien als een geslaagd kwaliteitsimpuls voor het stadsdeel. In 2011 verrichte wethouder Baljeu de opening. Bijna wekelijks ontvangen we bezoekers die het resultaat met eigen ogen willen bekijken.

Na een rondleiding gaat minister Kamp bij IMd in gesprek met onder andere de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus en Marco Pastors, respectievelijk voorzitter en directeur van NPRZ. Vervolgens verplaatst het gezelschap zich met elektrische tuk-tuks naar Stichting Flex, eveneens in de Piekstraat, voor een rondleiding en een gesprek met jongeren.

UPDATE: Het bezoek van minister Kamp is in verband met ziekte uitgesteld.

Overige foto’s

Overige berichten