header image

IMd actief in Dutch Green Building Week

Woensdag 4 september 2013

IMd organiseert op woensdag 18 september tijdens de Dutch Green Building Week samen met Hunter Douglas, KCAP Architects&Planners en New Industry een aantal rondleidingen en presentaties met als thema duurzame stads- en projectontwikkeling. Alle vier de bedrijven zijn gevestigd in de Piekstraat op Rotterdam-Zuid; alle vier brengen de theorie in de praktijk.

Tijdens het evenement krijgen bedrijven, gemeenten en corporaties een kijkje achter de schermen van vier bedrijven die duurzame stads- en projectontwikkeling daadwerkelijk in praktijk brengen. Ervaar hoe we werken en raak geïnspireerd door presentaties over onder meer zon- en daglichtregulering, duurzaam construeren, ontwikkeling van havengebieden en stadsontwikkeling nieuwe stijl.

De dag begint om 09.30 uur bij Hunter Douglas (Piekstraat 2) met registratie en ontvangst, en wordt om 16.30 uur afgesloten met een borrel bij IMd (Piekstraat 77). Het is ook mogelijk om slechts bij een deel van het programma aanwezig te zijn. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Ga daarvoor – en voor meer informatie, naar http://www.dutchgreenbuildingweek.nl/week/programma/lokale-krachten

Overige foto’s

Overige berichten