header image

IMd in 2015: van woontorens tot kantoortransformaties, van dierenasiel tot filmarchief en gevangenis

Woensdag 7 januari 2015

Het nieuwe jaar is voor IMd goed begonnen: op de valreep van het oude hebben we opnieuw een aantal leuke, spannende, uitdagende projecten in portefeuille gekregen. Samen met de al lopende werken belooft 2015 in alle opzichten nú al een mooi jaar te worden.

Net als de afgelopen jaren bestaat de IMd-portefeuille voor ongeveer tweederde uit nieuwbouwprojecten en eenderde uit hergebruik en transformatie. In de eerste categorie ontwerpen we de constructie van onder meer het Collectiegebouw van Museum Boijmans Van Beuningen, woontorens in Amsterdam en Rotterdam, een hoogbouw studentencomplex in Delft en het mega-project Ligne in Sittard, maar ook een dierenasiel, een filmdepot en – heel bijzonder – een tijdelijk overheidsgebouw.

En wat hergebruik en transformatie betreft werken we onder meer aan het omtoveren van een oude marineloods in Den Helder tot de nieuwe schouwburg van de stad, aan de ombouw van kantoren naar woningen in onder meer Rotterdam en Den Haag én aan de bouw van zorgappartementen in een voormalig zusterhuis.

Ook gaan we dit jaar aan de slag voor een van de beroemdste hotelketens ter wereld, ontwerpen we de constructie van faciliteiten voor een voetbalclub in de Eredivisie, transformeren we een oude gashouder, bouwen we mee aan één van de grootste en modernste penitentiaire inrichtingen van Nederland en doen we nog veel, heel veel meer. Uiteraard met dank aan onze opdrachtgevers, architecten en alle andere (bouw)partners. Laten we er samen een mooi jaar van maken.

Kijk voor meer over onze projecten ook op http://imdbv.nl/Projecten

Overige foto’s

Overige berichten