header image

IMd-kantoor genomineerd voor twee architectuurprijzen

Donderdag 31 oktober 2013

Opnieuw is het IMd-pand in de race voor een onderscheiding, of eigenlijk zijn het er twee: de prestigieuze FX International Interior Design Awards en de minstens zo eervolle Rotterdam Architectuurprijs. Eerder werd de transformatie van een oude fabriekshal tot ons kantoor, ontworpen door Ector Hoogstad Architecten, al uitgeroepen tot BNA Gebouw van het Jaar regio Delta.

De Rotterdam Architectuurprijs is een initiatief van de gemeente Rotterdam en wordt georganiseerd door architectuurcentrum AIR. Dit jaar is het thema ‘transformatie’. In totaal zijn 59 transformatieprojecten ingediend. Daarvan staan er nu 25 op de shortlist. Behalve ons gebouw staat ook dat van Ector Hoogstad zelf op de lijst. De prijs wordt op 18 december 2013 uitgereikt.

Drie weken eerder, op 27 november, worden in Londen de prestigieuze FX Awards uitgereikt, de internationale prijzen voor interieurprojecten en -producten van het gelijknamige FX magazine. Ook hier bevinden we ons in goed gezelschap. In de categorie Workspace Environment is ons interieur genomineerd samen met dat van onder meer Britisch Gas, Facebook en Microsoft.

Overige berichten