header image

Reminder: Circulaire bouwstromen event (28 september)

Maandag 14 augustus 2023

Hoe ga je om met het hergebruiken van bestaande gebouwen? Wat is de potentie? Wat zijn de do's en don'ts bij het in de praktijk brengen van hergebruik? Kom naar het event Circulaire Bouwstromen op 28 september en leer van koplopers in de markt. Zij hebben hun kennis samengebracht in de handige tool QuickScan Circulaire Bouwstromen, die wordt gelanceerd tijdens het event. 

 

QuickScan Circulaire Bouwstromen

De nieuwe QuickScan Circulaire Bouwstromen maakt de hergebruikpotentie van bestaande gebouwen eenvoudig inzichtelijk. De tool is ontwikkeld door koplopers Markus, IDDS, Nebest, IMd Raadgevende Ingenieurs, Planalogic en Building Changes. Samen hebben zij hun kennis op het gebied van materiaalinventarisaties, beoordeling van materiaaleigenschappen, constructies, ontwerp, sloop en innovatie samengebracht.

 

Lancering tijdens event 28 september

Daarmee komt de Rijksbrede doelstelling 'Nederland circulair in 2050' een hele stap dichterbij. Tijdens het event Circulaire Bouwstromen van donderdag 28 september, bij IMd Raadgevende Ingenieurs in Rotterdam, lanceren we deze tool en nemen we u mee in de stappen; van inventarisatie, sloop tot aan realisatie, om uw hergebruikproject tot een succes te maken.

 

In onderstaande video legt collega Patrick Lenaers uit waarom dit evenement zo relevant en waardevol is. 

 

Praktische informatie

Onderwerp: Circulaire bouwstromen

Datum: 28 september 2023

Tijdstip: 11.30-16.30 uur

Locatie: Kantoor IMd, Piekstraat 77, Havennummer 1115, 3071 EL te Rotterdam

Kosten: Gratis

Sprekers: Pim Peters, Sybren Steensma, Wouter van den Berg, Thijs Noordhoek, Ties Rijkers, Bram Kroon, Patrick Lenaers en Arnoud Koot

 

 

Aanmelden

Ga voor het volledige programma en aanmelden naar de website van Nebest. 

Overige berichten