header image

Rob Stark toegetreden tot IMd

Maandag 18 februari 2013

Op 1 februari is ing. Rob Stark (1968) als mede-directeur, mede-eigenaar en constructief ontwerper toegetreden tot IMd Raadgevende Ingenieurs. Deze stap past in het ontwikkel- en groeitraject dat het bureau in 2003 is gestart. Stark was hiervoor directeur bij ingenieursbureau SmitWesterman.

Samen met zijn medevennoten ir. Remko Wiltjer en ir. Pim Peters vormt Rob Stark de directie. Alle drie zijn en blijven als constructief ontwerpers dagelijks vakinhoudelijk bij de projecten betrokken. Dat zijn er honderden per jaar. De afgelopen jaren is IMd namelijk flink gegroeid naar inmiddels 40 medewerkers.

Uitbreiding van de directie was daarom een logische stap. De komst van Stark maakt zowel verdere personele als vakinhoudelijke groei mogelijk. Zo heeft hij veel kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid en is hij een autoriteit op het gebied van staal-betonconstructies.

IMd is in 1960 opgericht. Onder leiding van Wiltjer en Peters is het bureau de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de beeldbepalende constructie-adviesbureaus van Nederland. IMd is gespecialiseerd in hergebruik & renovatie, duurzaam construeren en financiële haalbaarheid.

Overige berichten