header image
header image
header image
header image
header image
header image

Danone hoofdkantoor

Functie Bedrijfsruimten
Omvang ca. 8.300 m2
Locatie Hoofddorp
Opdrachtgever

RED Company

Architect

Powerhouse Company

Opleverdatum 2019

 

RED Company heeft het nieuwe Danone Nederland Global Hoofdkantoor ontwikkeld waarbij de nieuwe ambitie "One Planet, One Health" van Danone wordt omarmt. Het nieuwe kantoor staat tegenover het nieuwe hoofdkantoor van ASICS EMEA & Benelux.

Het nieuwe kantoor is een inspirerend, gezond en kosten efficiënt gebouw gericht op samenwerking, hetgeen de “One Planet, One Health” ambitie van Danone weerspiegelt. Het ontwerpteam heeft een duurzaam gebouw ontworpen waarbij rekening wordt gehouden met de nabije omgeving door energie en water te besparen en tevens de uitstoot van CO2 te verminderen. Tegelijkertijd weerspiegelt het nieuwe kantoor Danone‘s toewijding voor welzijn en gezondheid door een sterke focus te leggen op een gezond binnenklimaat en een comfortabele, veelzijdige werkomgeving.

Gevestigd in Hoofddorp, Beukenhorst-Zuid, zal het kantoor voor Danone deel uitmaken van één van de meest duurzame kantoorparken in Europa. Tussen het nieuwe Danone kantoor en het nieuwe ASICS kantoor is een sereen groen park gerealiseerd waar zowel bezoekers van beide bedrijven als hun werknemers kunnen verblijven en een duidelijke verbinding met de natuur ervaren.

Foto's: Sebastiaan van Damme

Overige foto’s

Gerelateerde projecten